Te zanima več? Poišči odgovor na svoje vprašanje.

Mar le fitneserji radi zdravo jedo?

Ne, obroki Perfect Meals niso le za športnike in fitneserje. Namenjeni so vsem, ki želijo uživati brez slabe vesti, si urediti prehransko rutino in odmisliti skrbi glede vsakodnevne priprave hrane.

V obrokih Perfect Meals uživajo starši z natrpanimi urniki, pisarniški molji in zaposleni, naveličani sendvičev in menze, študenti, ki potrebujejo energijo za učenje, športniki in telesno aktivni, ki želijo okrepiti učinke telesne vadbe, in vsi, ki želijo svoje telo nagraditi z uravnoteženimi, a okusnimi obroki. Gotovo se med njimi najdeš tudi ti. 

Še neodprti obroki Perfect Meals v hladilniku zdržijo 8 do 10 dni. Lahko pa obroke tudi zamrznete in s tem podaljšate rok uporabe.

Pri dostavi obrokov Perfect Meals sodelujemo z dostavno službo GLS. Dostava poteka enkrat tedensko.

Če naročilo oddaš in plačaš do ponedeljka do 12.00 – opoldne (plačilo prek položnice mora biti do takrat vidno), sveže obroke prejmeš v sredo.

Naročilo seveda lahko oddaš kadarkoli, a upoštevaj urnik dostave (vključno z možnostjo enodnevne zamude dostavne službe GLS).

Zato se prepričaj, da ustrezno načrtuješ naročilo in si zagotoviš zadostno zalogo obrokov Perfect Meals do naslednje dostave. (Ali veš, da z večjim naročilom tudi prihraniš?)

Da, lahko. S ponosom predstavljamo novost v našem podjetju, ki smo jo uvedli zaradi ekstremno velikega povpraševanje po fizičnih lokacijah.

Obroki Perfect Meals so od sedaj na voljo tudi v nekaterih fitnesih in trgovinah z zdravo prehrano. Seznam prodajnih mest najdete TUKAJ.

Kmalu bomo dodali tudi nova prodajna mesta, zato nam ne pozabite slediti na Instagramu & Facebooku profilu, da ne boste nikoli zamudili novosti.

Pri dostavi sodelujemo z dostavno službo GLS. V pakete dodamo izolacijo in led, s čimer zagotovimo primerno temperaturo obrokov Perfect Meals tudi med potjo.

Če naročilo oddaš in plačaš do ponedeljka do 12.00 – opoldne (plačilo prek položnice mora biti do takrat vidno), sveže obroke prejmeš v sredo.

Ker to ni dostava običajnih paketov, priporočamo, da po oddaji naročila ne spreminjaš naslova dostave, saj s tem po nepotrebnem podaljšaš in podražiš postopek dostave, paket pa prejmeš kasneje, kot je bilo predvideno.

Obroki Perfect Meals obroki so vedno pripravljeni sveži in taki tudi zapakirani in odposlani. Zato poskrbi, da si na dan dostave dosegljiv/a, ob dostavi v paketomat pa čim prej prevzemi paket.

Naš dostavni partner GLS zagotavlja visoke standarde dostave z dodatno termo izolacijo paketov, da te lahko sveže pripravljeni obroki Perfect Meals dosežejo točno taki – sveži.

Višja poštnina torej zagotavlja višjo kakovost dostavljenih obrokov, kar je nedvomno vredno vsakega centa.

Sveže pripravljeni obroki Perfect Meals so pakirani v kontrolirani atmosferi. To pomeni, da zrak v posodici zamenjamo z mešanico plinov za živila (ogljikov dioksid in dušik). Tako se upočasnijo mikrobiološki procesi in posledično se s tem podaljša rok uporabe. Na enak način se pakira sveža perutnina in ribe.

Potrebujete pomoč!

Imaš vprašanje? Pokliči ali nam piši in odgovorili ti bomo.