Te zanima več? Poišči odgovor na svoje vprašanje.

Mar le fitneserji radi zdravo jedo?

Ne, obroki Perfect Meals niso le za športnike in fitneserje. Namenjeni so vsem, ki želijo uživati brez slabe vesti, si urediti prehransko rutino in odmisliti skrbi glede vsakodnevne priprave hrane.

V obrokih Perfect Meals uživajo starši z natrpanimi urniki, pisarniški molji in zaposleni, naveličani sendvičev in menze, študenti, ki potrebujejo energijo za učenje, športniki in telesno aktivni, ki želijo okrepiti učinke telesne vadbe, in vsi, ki želijo svoje telo nagraditi z uravnoteženimi, a okusnimi obroki. Gotovo se med njimi najdeš tudi ti. 

Še neodprti obroki Perfect Meals v hladilniku zdržijo 8 do 10 dni. Lahko pa obroke tudi zamrznete in s tem podaljšate rok uporabe.

Pri dostavi obrokov Perfect Meals sodelujemo z dostavno službo GLS. Dostava poteka dvakrat tedensko.

Če naročilo oddaš in plačaš do sobote do polnoči (plačila preko položnice morajo biti vidna do petka do 18.ure), sveže obroke prejmeš v torek.

Če naročilo oddaš in plačaš do ponedeljka do polnoči (plačila preko položnice morajo biti vidna do ponedeljka do 18.ure), sveže obroke prejmeš v četrtek

Ta urnik velja tudi za osebne prevzeme.

Naročilo seveda lahko oddaš kadarkoli, a upoštevaj urnik dostave (vključno z možnostjo enodnevne zamude dostavne službe GLS).

Zato se prepričaj, da ustrezno načrtuješ naročilo in si zagotoviš zadostno zalogo obrokov Perfect Meals do naslednje dostave. (Ali veš, da z večjim naročilom tudi prihraniš?)

Da, lahko. S ponosom predstavljamo novost v našem podjetju, ki smo jo uvedli zaradi ekstremno velikega povpraševanje po fizičnih lokacijah.

Obroki Perfect Meals so od sedaj na voljo tudi v nekaterih fitnesih in trgovinah z zdravo prehrano. Seznam prodajnih mest najdete TUKAJ.

Kmalu bomo dodali tudi nova prodajna mesta, zato nam ne pozabite slediti na Instagramu & Facebooku profilu, da ne boste nikoli zamudili novosti.

Pri dostavi sodelujemo z dostavno službo GLS. V pakete dodamo izolacijo in led, s čimer zagotovimo primerno temperaturo obrokov Perfect Meals tudi med potjo.

Če naročilo oddaš in plačaš do sobote do polnoči (plačila preko položnice morajo biti vidna do petka do 18.ure), sveže obroke prejmeš v torek.

Če naročilo oddaš in plačaš do ponedeljka do polnoči (plačila preko položnice morajo biti vidna do ponedeljka do 18.ure), sveže obroke prejmeš v četrtek

Ta urnik velja tudi za osebne prevzeme.

Ker to ni dostava običajnih paketov, priporočamo, da po oddaji naročila ne spreminjaš naslova dostave, saj s tem po nepotrebnem podaljšaš in podražiš postopek dostave, paket pa prejmeš kasneje, kot je bilo predvideno.

Obroki Perfect Meals obroki so vedno pripravljeni sveži in taki tudi zapakirani in odposlani. Zato poskrbi, da si na dan dostave dosegljiv/a, ob dostavi v paketomat pa čim prej prevzemi paket.

Naš dostavni partner GLS zagotavlja visoke standarde dostave z dodatno termo izolacijo paketov, da te lahko sveže pripravljeni obroki Perfect Meals dosežejo točno taki – sveži.

Višja poštnina torej zagotavlja višjo kakovost dostavljenih obrokov, kar je nedvomno vredno vsakega centa.

Sveže pripravljeni obroki Perfect Meals so pakirani v kontrolirani atmosferi. To pomeni, da zrak v posodici zamenjamo z mešanico plinov za živila (ogljikov dioksid in dušik). Tako se upočasnijo mikrobiološki procesi in posledično se s tem podaljša rok uporabe. Na enak način se pakira sveža perutnina in ribe.

Minimalni znesek za naročilo obrokov je 25 EUR.

Strošek dostave:

  • 25,00 EUR – 39,99 EUR………………….7,99 EUR
  • 40,00 EUR – 99,99 EUR………………….4,99 EUR
  • Nad 100 eur………………………………….BREZPLAČNA

 

Lahko pa izberete tudi OSEBNI PREVZEM pri katerem stroška dostave ni.

Obroki, ki so naročeni in plačani do sobote do polnoči (plačila preko položnice morajo biti vidna do petka do 18.ure), vas bodo od torka čakali na osebni prevzem na lokaciji, ki jo izberete ob naročilu .

Obroki, ki so naročeni in plačani do ponedeljka do polnoči (plačila preko položnice morajo biti vidna do petka do 18.ure), vas bodo od četrtka čakali na osebni prevzem na lokaciji, ki jo izberete ob naročilu.

Prevzemna mesta:
Alfa Gym (Ljubljana)
Herkul trgovina (Maribor)
Proteini.si Shop Koper

Ta storitev je za vas BREZPLAČNA.

Obroke Perfect Meals si lahko pogreješ na več načinov.

1. Mikrovalovna pečica – Preluknjaš ali odstraniš folijo na posodici ter pogrevaš 3-5 minut, odvisno od mikrovalovne pečice.

2. Kuhinjska ponev – obrok pretreseš v ponev in pogrevaš do željene temperature.

3. Vodna kopel – V kuhinjski posodi segreješ vodo do vretja, nato moč segrevanja zmanjšaš na minimum. Zaprto posodico (ne odstranjuj ali prebadaj folije) položiš v vodo, pokriješ s pokrovko ter pustiš 10 do 15 minut. Voda med tem ne sme vreti. Po segrevanju previdno vzemi posodico ter odstrani folijo.

4. Klasična pečica – Folijo večkrat prebodeš ter posodico položiš v že pred tem ogreto pečico (80-100°C ) Segrevaš vsaj 30 minut. Druga možnost je da obrok pretreseš na pekač ali krožnik in na tem pri višji temperaturi ter hitreje segreješ obrok.

Potrebujete pomoč!

Imaš vprašanje? Pokliči ali nam piši in odgovorili ti bomo.