Veganski curry

(1 mnenje stranke)

8,99

Veganski curry je razkošen obrok, ki vas popelje na kulinarično potovanje z eksotičnimi okusi in aromami. Čudovita jed, ki združuje sveže in zdrave sestavine ter obogati vaše brbončice.

Okusen in hranljiv obrok, povezuje bogate arome in teksture, ki se prepletajo v popolno ravnovesje.

 

Sestavine: vegansko meso (soja), riž basmati, kokosovo mleko, paprika, edamame, paradižni pelati, arašidi, sol, curry, dimljena paprika, poper. 

651,90 kcal


DOSTAVA: Vsak torek in četrtek


Možnosti dostave/prevzemna mesta

Zadovoljni uporabniki

Popolnost iz prve roke

"Perfect Meals mi pomaga ohranjati težo, kadar se vrnem v normalne tempo življenja in mi zmankuje časa za kuhanje."

Teja

"Zelo fasciniran s hrano, sem probal že curry, riž in gambere. Vrhunsko delate, meni je res zelo zelo všeč!"

Uroš

"Hvala da skrbite, da nikoli nisem lačna."

Eva

pogosto

Zastavljena vprašanja

Kaj so obroki Perfect Meals in komu so namenjeni?

Obroki Perfect Meals so predpripravljeni zdravi obroki, s katerimi zaužijete uravnotežen obrok, brez vsakodnevne potrebe po kuhanju. Namenjeni so vsem, ki želijo skrbeti za svoje zdravje in prehrano, pa jim čas tega vedno ne omogoča. So super ideja za malico v službi, hitro večerjo po dolgem dnevu ali kar tako, ker želite svoj prosti čas nameniti drugam.

Naša ponudba se konstatno menja, saj skrbimo, da vam pripravljamo obroke z najbolj kvalitetnimi sestavinami in zato skrbimo, da so primerni tudi letnim časom. Na naši spletni strani najdete naslednje skupine obrokov:

1. FIT: Fit Perfect Meals obroki nikogar ne pustijo ravnodušnega. Obroki so primerni za uživanje vsak dan v tednu, saj prav vsak najde nekaj zase. Uravnoteženi FIT obroki vsebujejo pravo mero beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov.
2. LCHF: LCHF Perfect Meals obroki so prava izbira za vse, ki se prehranjujejo po metodi Low Card High Fat oz. uživajo manj ogljikovih hidratov in več maščob.
3. Vegan: Za vse, ki ne uživajo mesa in se želijo bolj zdravo prehranjevat.
4. LOW CAL: Poješ vedno preveč za kosilo? Ali pa ti polovico obroka ostane na krožniku? Perfect Meals LOW CAL obroki so prava rešitev.
5. SNACKS: Perfect Meals SNACKS predstavlja zdravo skupino prigrizkov in sladkih dobrot brez slabe vesti. Super ideja za popestritev med kosilom in večerjo."

Še neodprti obroki Perfect Meals zdržijo v hladilniku 8 do 10 dni, zaradi posebnega procesa pakiranja. Za podaljšanje roka uporabe, lahko nekatere obroke tudi zamrznete.

Dostava Perfect Meals obrokov poteka enkrat tedensko v sodelovanju z dostavno službo GLS in sicer vsako sredo.

Minimalno naročilo obrokov na naši spletni strani znaša 25.00 eur.

Strošek dostave:

25,00 EUR – 39,99 EUR………………….7,99 EUR
40,00 EUR – 99,99 EUR………………….4,99 EUR
Nad 100 eur………………………………….BREZPLAČNA

Obroke Perfect Meals lahko naročiš na naši spletni strani in ti jih dostavimo na izbrani naslov. Lahko pa se odločiš tudi za osebni prevzem na eni izmed izbranih lokacij.

Obroki so na voljo tudi v nekaterih fitnesih in trgovinah z zdravo prehrano, vendar je ponudba omejena.

Seznam lokacij za osebni prevzem seznam prodajnih mest

"Obroke Perfect Meals si lahko pogreješ na več načinov.

1. Mikrovalovna pečica – Preluknjaš ali odstraniš folijo na posodici ter pogrevaš 3-5 minut, odvisno od mikrovalovne pečice.

2. Kuhinjska ponev – obrok pretreseš v ponev in pogrevaš do željene temperature.

3. Vodna kopel – V kuhinjski posodi segreješ vodo do vretja, nato moč segrevanja zmanjšaš na minimum. Zaprto posodico (ne odstranjuj ali prebadaj folije) položiš v vodo, pokriješ s pokrovko ter pustiš 10 do 15 minut. Voda med tem ne sme vreti. Po segrevanju previdno vzemi posodico ter odstrani folijo.

4. Klasična pečica – Folijo večkrat prebodeš ter posodico položiš v že pred tem ogreto pečico (80-100°C ) Segrevaš vsaj 30 minut. Druga možnost je da obrok pretreseš na pekač ali krožnik in na tem pri višji temperaturi ter hitreje segreješ obrok."

Sveže pripravljeni obroki Perfect Meals so pakirani v kontrolirani atmosferi. To pomeni, da zrak v posodici zamenjamo z mešanico plinov za živila (ogljikov dioksid in dušik). Tako se upočasnijo mikrobiološki procesi in posledično se s tem podaljša rok uporabe. Na enak način se pakira sveža perutnina in ribe. Več o tem si lahko prebereš v objavi spodaj