Fit piščanec

< 500 kcal

4 MIN

BREZ GLUTENA

piščančji obroki

VISOKA VSEBNOST BELJAKOVIN

7,99

Klasičnemu okusu piščanca smo dodali pire iz sladkega krompirja in brokoli, ki obrok obogati z potrebnimi vitamin in minerali. Idealno za ljudi, ki želijo shujšati ali povečati vnos beljakovin, vendar niso ljubitelji zahtevnih okusov.


Sestavine: file piščanca, sladki krompir, brokoli, oljčno olje, sol, čebula, sladka paprika, peteršilj, timijan, česen, rožmarin, poper.

488 kcal

Beljakovin

OH

Maščob


62,3 g

40,6 g

8,1 g


DOSTAVA: Vsak torek in četrtek


Možnosti dostave/prevzemna mesta

Blog

Beljakovine

Beljakovine ali proteini so kompleksne organske molekule, ki telesu zagotavljajo energijo za rast, razvoj in obnovo.

Preberi več

Zadovoljni uporabniki

Popolnost iz prve roke

"Perfect Meals mi pomaga ohranjati težo, kadar se vrnem v normalne tempo življenja in mi zmankuje časa za kuhanje."

Teja

"Zelo fasciniran s hrano, sem probal že curry, riž in gambere. Vrhunsko delate, meni je res zelo zelo všeč!"

Uroš

"Hvala da skrbite, da nikoli nisem lačna."

Eva

pogosto

Zastavljena vprašanja

Kaj so obroki Perfect Meals in komu so namenjeni?

Obroki Perfect Meals so predpripravljeni zdravi obroki, s katerimi zaužijete uravnotežen obrok, brez vsakodnevne potrebe po kuhanju. Namenjeni so vsem, ki želijo skrbeti za svoje zdravje in prehrano, pa jim čas tega vedno ne omogoča. So super ideja za malico v službi, hitro večerjo po dolgem dnevu ali kar tako, ker želite svoj prosti čas nameniti drugam.

Kakšne obroke ponujate?

Naša ponudba se konstatno menja, saj skrbimo, da vam pripravljamo obroke z najbolj kvalitetnimi sestavinami in zato skrbimo, da so primerni tudi letnim časom. Na naši spletni strani najdete naslednje skupine obrokov:

1. FIT: Fit Perfect Meals obroki nikogar ne pustijo ravnodušnega. Obroki so primerni za uživanje vsak dan v tednu, saj prav vsak najde nekaj zase. Uravnoteženi FIT obroki vsebujejo pravo mero beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov.
2. LCHF: LCHF Perfect Meals obroki so prava izbira za vse, ki se prehranjujejo po metodi Low Card High Fat oz. uživajo manj ogljikovih hidratov in več maščob.
3. Vegan: Za vse, ki ne uživajo mesa in se želijo bolj zdravo prehranjevat.
4. LOW CAL: Poješ vedno preveč za kosilo? Ali pa ti polovico obroka ostane na krožniku? Perfect Meals LOW CAL obroki so prava rešitev.
5. SNACKS: Perfect Meals SNACKS predstavlja zdravo skupino prigrizkov in sladkih dobrot brez slabe vesti. Super ideja za popestritev med kosilom in večerjo."

Kako dolgo zdržijo obroki Perfect Meals v hladilniku?

Še neodprti obroki Perfect Meals zdržijo v hladilniku 8 do 10 dni, zaradi posebnega procesa pakiranja. Za podaljšanje roka uporabe, lahko nekatere obroke tudi zamrznete.

Če obroke naročim danes, kdaj bodo pri meni?

Dostava Perfect Meals obrokov poteka dvakrat tedensko v sodelovanju z dostavno službo GLS.

Če naročilo oddaš in plačaš do sobote do polnoči (plačila preko položnice morajo biti vidna do petka do 18.ure), sveže obroke prejmeš v torek.

Če naročilo oddaš in plačaš do ponedeljka do polnoči (plačila preko položnice morajo biti vidna do ponedeljka do 18.ure), sveže obroke prejmeš v četrtek

Enak urnik naročil velja tudi za osebne prevzeme na izbranem naslovu.

Naročilo seveda lahko oddaš kadarkoli, a upoštevaj urnik dostave (vključno z možnostjo enodnevne zamude dostavne službe GLS)."

Kakšno je minimalno naročilo in strošek dostave?

Minimalno naročilo obrokov na naši spletni strani znaša 25.00 eur.

Strošek dostave:

25,00 EUR – 39,99 EUR………………….7,99 EUR
40,00 EUR – 99,99 EUR………………….4,99 EUR
Nad 100 eur………………………………….BREZPLAČNA

Kje vse lahko kupim obroke Perfect Meals?

Obroke Perfect Meals lahko naročiš na naši spletni strani in ti jih dostavimo na izbrani naslov. Lahko pa se odločiš tudi za osebni prevzem na eni izmed izbranih lokacij.

Obroki so na voljo tudi v nekaterih fitnesih in trgovinah z zdravo prehrano, vendar je ponudba omejena.

Seznam lokacij za osebni prevzem seznam prodajnih mest
Kako lahko pripravim/ pogrejem svoj obrok?

"Obroke Perfect Meals si lahko pogreješ na več načinov.

1. Mikrovalovna pečica – Preluknjaš ali odstraniš folijo na posodici ter pogrevaš 3-5 minut, odvisno od mikrovalovne pečice.

2. Kuhinjska ponev – obrok pretreseš v ponev in pogrevaš do željene temperature.

3. Vodna kopel – V kuhinjski posodi segreješ vodo do vretja, nato moč segrevanja zmanjšaš na minimum. Zaprto posodico (ne odstranjuj ali prebadaj folije) položiš v vodo, pokriješ s pokrovko ter pustiš 10 do 15 minut. Voda med tem ne sme vreti. Po segrevanju previdno vzemi posodico ter odstrani folijo.

4. Klasična pečica – Folijo večkrat prebodeš ter posodico položiš v že pred tem ogreto pečico (80-100°C ) Segrevaš vsaj 30 minut. Druga možnost je da obrok pretreseš na pekač ali krožnik in na tem pri višji temperaturi ter hitreje segreješ obrok."

Zakaj imajo obroki Perfect Meals 8 do 10 dni rok uporabe?

Sveže pripravljeni obroki Perfect Meals so pakirani v kontrolirani atmosferi. To pomeni, da zrak v posodici zamenjamo z mešanico plinov za živila (ogljikov dioksid in dušik). Tako se upočasnijo mikrobiološki procesi in posledično se s tem podaljša rok uporabe. Na enak način se pakira sveža perutnina in ribe. Več o tem si lahko prebereš v objavi spodaj